VELKOMMEN INN TIL TUSSI OG NIKITA`S BLOGG

Tussi og Nikita er to papillonjenter der Tussi har hatt sitt første valpekull. Fem fine velskapte valper vart det og Nikita er nok like glad i disse valpene som det både mora og matmora deres er. Håper alle disse vil få eit godt og langt liv.
Dette er ein blogg mest om hundene men det vil også komme litt forskjellig her etterhvert som valpene vokser til.
Ta ein titt inne her og legg gjerne igjen ein kommentar.Alltid koslig med tilbakemeldinger.

14 juni, 2008

Skal nå svare på ein liten utfordring fra Fjordheim. Reglene først. Dette går ut på at du skal svar på spørsmål om deg sjølv. I slutten av innlegget gjev du det videre til 6 andre personer og fører opp namna deira. Så legg du beskjed hos dei om at dei er tagga og ber dei lese din blogg. La personen som tagga deg vite det når du har lagt inn svar. Spørsmål 1: Hva gjorde du for ti år siden? Da jobba eg nok i ein matvarebutikk, samtidig som min samboer hadde vorte sjuk. Hadde vore sammen i 19 år så det var ei litt vond tid det der. Spørsmål 2: Nevn 5 ting du har/hadde på "gjøre-lista" di i dag? Det første som eg sjekker nå om dagene er nok hundene. Om vel ei veke nå, så håper eg det har kome nokre fine og velskapte små valper. Så er det jobb og i ettermiddag har det blitt litt utejobbing, og så har eg tatt inn to valpekasser som eg skal gjera klare i morgen. Spørsmål 3: Snack jeg liker?? Nå på sommerstid så syns eg det er veldig godt med all slags is eg da sammen med ein god kopp kaffe. Ellers så er potetgull godt det og. Spørsmål 4: Ting jeg vil gjøre som milliardær?? Først så hadde det nok vorte ny bil. og gjerne også ein bobil i tillegg der eg kunne tatt med meg hundane og reist nordover på ein lang og god ferie. Litt opp pussing hadde det nok og vorte. og skulle eg ha gitt bort noko av pengene, så hadde det vorte Norsk luftambulanse som hadde fått noko. Dei gjere ein fantastisk jobb mange ganger. Spørsmål 5: Steder jeg har bodd? Det er nok i Valdres og nå i Nordre Land det. Spørsmål 6: Disse folka vil jeg vite mer om. Regner med at mange har fått denne, men er det nokon som er innom her og har lyst til å ta den med seg, så gjer gjerne det...

Ingen kommentarer:


Her er det eit bilde fra Tussi sitt første møte med Nikita, og også han som skulle bli far til våres valper.
Snoopy er også ein snill og god gutt, og det skal bli moro å følge Tussi og Nikita framover til valpene kommer ca. ved sankthanstider.

Hadde venta løpetida på Tussi men det rare var at Nikita fekk også sin løpetid på samme tidspunkt. Tanken kom da om eg skulle prøve å para dei denne gangen eller om eg skulle vente til neste gang.
Tussi har eit så utrolig godt lynne at eg hadde bestemt meg for å ha eit kull på henne.
Tenkte også som så at det vil bli ei fin tid å få valper på.
Så vart det til at begge to vart para på samme dagen, første gangen den 20 april og ny paring den 22 april.
Håper dette går bra,og valpene vil da komme rundt sankthanstider.