VELKOMMEN INN TIL TUSSI OG NIKITA`S BLOGG

Tussi og Nikita er to papillonjenter der Tussi har hatt sitt første valpekull. Fem fine velskapte valper vart det og Nikita er nok like glad i disse valpene som det både mora og matmora deres er. Håper alle disse vil få eit godt og langt liv.
Dette er ein blogg mest om hundene men det vil også komme litt forskjellig her etterhvert som valpene vokser til.
Ta ein titt inne her og legg gjerne igjen ein kommentar.Alltid koslig med tilbakemeldinger.

17 mai, 2008

HUNDENS 12 BUD 1. Jeg lever bare i 12-15 år.Enhver adskillelse fra deg betyr sorg for meg. 2. Gi meg tid til å forstå hva du forlanger av meg. 3. Gjør meg tillitsfull- du er hele livet mitt. 4. Vær ikke sint på meg lenge av gangen, og sperr meg ikke inne som straff. 5. Du har ditt arbeide, dine fornøyelser og dine venner, jeg har bare deg. 6. Snakk til meg, selv om jeg ikke forstår ordene dine, så blir jeg glad over å høre stemmen din. 7. Husk at jeg glemmer aldri hvordan du er mot meg. 8. Før du slår meg- så husk: Mine tenner kan knuse hånden din, men jeg bruker ikke styrken min mot deg. 9. Når du er irritert på meg fordi du har det travelt, så tenk på at jeg kanskje er syk, har vondt i magen, er trett eller lei meg. 10. Gå turer med meg i naturen, husk at min verden er mye mindre enn din. 11. Ta godt vare på meg når jeg blir gammel, husk du blir også gammel en dag. 12. Vær hos meg når jeg har det vanskelig, alt blir lettere å bære fordi jeg har deg. JEG ELSKER DEG.

Ingen kommentarer:


Her er det eit bilde fra Tussi sitt første møte med Nikita, og også han som skulle bli far til våres valper.
Snoopy er også ein snill og god gutt, og det skal bli moro å følge Tussi og Nikita framover til valpene kommer ca. ved sankthanstider.

Hadde venta løpetida på Tussi men det rare var at Nikita fekk også sin løpetid på samme tidspunkt. Tanken kom da om eg skulle prøve å para dei denne gangen eller om eg skulle vente til neste gang.
Tussi har eit så utrolig godt lynne at eg hadde bestemt meg for å ha eit kull på henne.
Tenkte også som så at det vil bli ei fin tid å få valper på.
Så vart det til at begge to vart para på samme dagen, første gangen den 20 april og ny paring den 22 april.
Håper dette går bra,og valpene vil da komme rundt sankthanstider.